Jobs Hart b.v.

 

Per direct gezocht: Magazijnbeheerder   en Magazijnmedewerker.

Functieomschrijving Magazijnbeheerder (MBO 3 werk- en denkniveau):

De magazijnbeheerder is verantwoordelijk voor het beheren van een magazijn en leidinggeven aan de magazijnmedewerkers, welke belast zijn met de inslag, kwaliteitscontrole, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Vanuit zijn rol/positie verzorgt hij ook de administratie en registratie van de in- en uitgaande goederenstroom. Kwaliteitscontrole van goederen is een wezenlijk onderdeel van de functie. De magazijnbeheerder werkt zelf mee in de uitvoering. Hij rapporteert aan de Office Manager. 

Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Functieomschrijving Magazijnmedewerker (MBO 2 werk- en denkniveau):

De magazijnmedewerker is verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen met gebruikmaking van diverse hulpmiddelen. Hij controleert, registreert en administreert de goederenstromen en draagt zorg voor 1e lijns onderhoud aan de directe werkomgeving en hulpmiddelen. Kwaliteitscontrole van goederen is een wezenlijk onderdeel van de functie. Hij rapporteert aan de Magazijnbeheerder.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Voor meer informatie neem contact op met Jacques van de Baan, 033-2453848 of stuur een email naar sales@hartbv.nl  ter attentie van de heer Jacques van de Baan

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z